Bloggtips!

Vår ambition är att samla alla kvinnor som bloggar om sina erfarenheter som gyncancer patienter hos oss. Tipsa oss gärna om fler bloggar som vi kan länka till! Att läsa om andras kvinnors erfarenheter är stärkande i din egen sjukdomsprocess, men också ett sätt att skaffa sig kunskap om hur livet kan se ut, både på ont och gott, som gyncancerdrabbad.

Läs om Cecilia Hedström som bloggat sedan hon fick sitt cancerbesked i augusti 2012.

“Jag är så glad om jag kan hjälpa en enda människa till lite inspiration och visa att cancer inte behöver betyda döden idag”

mynewkickasslife.com

Läs om Helena Perlerot som den 31 augusti 2011 fick besked om livmoderhalscancer och nu skriver om sin vardag som cancerpatient på:

Helenaper

Läs om Annna Wallin som var gravid när hon fick cancer. Idag är hon frisk och bloggar om sitt vanliga liv

Jagöverleveralltutomdöden

 

 

 

2 kommentarer

 1. Theres

  Hej!
  Jag fick diagnosen CERVIXCANCER den nionde oktober 2012, den 15 november 2012 opererades cancer´n bort. Men det var inte bara cancer´n som försvann det var även min chans att få biologiska barn, då cancertumören var 2,8cm tog de livmodern och allt som tillhör den. De var så snälla att de lämnade kvar äggstockarna Så nu har jag ett ca 24 cm långt ärr från “bermudatriangeln” upp till början av revbenen.

  på min blogg får ni följa mig och mitt letande efter en bra väg utan vägspärrar.

  Reply
  1. Gyncancer Författare

   Theres
   Lycka till på din nya väg!!
   Anna Palmstierna

   Reply