Nyhetsbrev 5 29 november 2012

NÄTVERKET MOT GYNEKOLOGISK CANCER

Nyhetsbrev nr 5 29 november 2012

Jag tror jag har inlett vartenda nyhetsbrev med en referens till vädret. Men det går inte att låta bli. Regnet öser ner och snö varning har utfärdats till helgen och antagligen blir det snökaos bara därför. Och om det stormar och regnar över landet just nu så liknar det vad som händer i debatten om lika vård över landet. De regionala centrumen som är kunskapsorganisationer växer fram och brottas med de interna stormar som blåser upp. Förändringar som nivåstruktureringar och nya enhetliga journalsystem är på bordet, men inte alla är glada för den nya tiden. Patienterna får vänta och lida medan det tjafsas i politiska och professionens korridorer…

Läs hela nyhetsbrevet på nätet

 

 

Leave your thought