Filmer från Gyncancerdagen 2015 Stockholm

Nu finns de flesta filmerna från Gyncancerdagen 2015 i Stockholm här på vår hemsida.

Du kan välja mellan att lyssna/titta på hur du kan minska din risk för att få cancer (Lena Dillner), hur screeningen i Stockholm fungerar (Sven Törnberg) vad politiker i Stockholm har för ambition med vaccineringar och med screening mot HPV. Vi har också filmer som berättar om att äggstockscancer är inte en utan flera sjukdomar (Jenny-Maria Jönsson), att parphämmare som nu finns som behandling vid viss typ av äggstockscancer kanske i framtiden kan användas vid andra typer av cancer (Tomas Helleday). Vi får också veta lite mer om immunterapi och vilka fertilitetsbevarande möjligheter som finns (Kenny Rodriguez-Wallberg).

Vi hoppas att vi genom dessa filmer kan sprida kunskap även till de som inte hade möjlighet att vara med på plats

Se filmerna här