Ny styrelse på plats

Tack var ett bra jobb från vår valberedning har vi nu en ny styrelse på plats. Vi vill passa på att tacka de ledamöter som lagt ner stort engagemang och mycket tid på vår verksamhet och som nu lämnat oss. Tack Ulrika Ekström, Ellinor Östensson, Erika Reje och Anna Lefévre!

Välkommen säger vi till våra nya ledamöter Malin Malm, Sissi Hamnström Cole och Lena Bremberg. De för med sig många kunskaper in i styrelsen. Både från sitt yrkesliv men också den kunskap de har som patienter.

Nu kommer vi under våren att göra en omstart. Vi ska glädjas gemensamt åt allt vi uppnått under de åren vi funnits men vi ska också se vad vi behöver göra under kommande två år för att komma ännu ett steg närmare vår vision att “Ingen kvinna ska dö i gynekologisk cancer”

Styrelsen i sin helhet hittar du här

Hälsningar

Barbro

Barbro Sjölander

Ordförande