Beröm från patient

Jag vill ge en stor eloge till Centralsjukhuset i Karlstad! Specifikt gynonkologen (men även urologen och kvinnovårdsavdelning 14). Det är framförallt gynonkologen som jag upplever nästan vänder ut-och-in på sig för att hjälpa till. Som patient har jag en kontaktsköterska och en ansvarig gynonkolog men då avdelningen är liten känner alla sköterskor och läkare till mig och min historia. Jag känner också dem alla.

När man ringer svarar de ALLTID. Om telefonsvararen tar emot samtalet ringer de ALLTID upp. Att få recept utskrivet är aldrig några problem.

När jag senast hade ångest över att jag  var övertygad om att jag hade en tumör i bukväggen ringde jag min KSS som fixade en tid till läkare, första tiden på morgonen dagen efter (!!). När jag väl kom dit gjorde läkaren EXAKT vad jag önskade (ultraljud) och vet du vad hon säger när hon konstaterat att inget fanns där? “Josefin, du ska alltid ringa hit om du är orolig. Du får alltid komma till oss.”

Och när jag var på återbesök (utan röntgen) senast bad jag min läkare om att få göra en PET CT snart. Jag hade laddat med 100 argument, men hon sa rent sonika att ‘ja, det kan vi ordna men inte tidigare än ett halvår från senaste röntgen.’ Precis vad jag själv hade tänkt föreslå.

Jag känner mig så lyssnad till och så omhändertagen. Tycker alltid att de gör mer än vad jag tror/förväntar mig. Det skulle verkligen göra mig glad om de fick någon form av uppmärksamhet genom ert nyhetsbrev för det förtjänar de verkligen ❤️

Personerna jag vill ge en ros till är:
Margareta Bergdahl, Ann Sundberg Classon, Beata Sikorska samt Cecilia Riemersmae
De fyra personerna har gjort min mardröm uthärdlig
Josefine Nyberg