GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

 

julhjärta

En riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR önskar vi  alla våra medlemmar och andra som följer oss på vår hemsida och på Facebook. Tack alla ni som bidragit i vårt arbete under ! året! Tack alla ni som delat med er av era berättelser! Tack alla eldsjälar inom vård, rehabilitering och forskning. Vi vill bara att ALLA ska bli eldsjälar!

Många av nästa års aktiviteter är nu planerade. I februari kommer en föreläsning på nätet (webbinarie) om fatigue- cancertrötthet, i april kommer vi att ha gyncancerdagar (kvällar) i Malmö 24/4, Stockholm 26/4 och Umeå 27/4. Bor du i närheten planera kvällen i den kalender.
Vi fortsätter vår kamp 2017 för bättre prevention, bättre vård och rehabilitering och mer forskning.
Hälsningar

Styrelsen för Nätverket mot gynekologisk cancer

genom
Barbro Sjölander

Ordförande