Världscancerdagen 4 februari

Världscancerdagen 2017

Som patient är varje dag, varje ytterligare månad eller år kvar i livet, viktigt. Då spelar det egentligen ingen roll vad överlevnadsstatistiken säger, eller hur små eller stora chanserna är att en behandling ska lyckas. Varje ny dag är unik, varje dag ger tid för liv, tid att leva.

Årets tema är TID för LIV

För åttonde året arrangerar Nätverket mot cancer traditionsenligt seminarium under den internationella Världscancerdagen. Syftet med Värdscancerdagen är att öka kunskapen om cancerpatienternas och närståendes situation hos allmänhet, profession och beslutsfattare.

Tid: Lördagen den 4 februari kl 10.00-16.00

Plats: Konferens Odenplan med nya ljusa konferenslokaler mitt i Stockholm för upp till 300 personer.

Moderator: Lennart Persson, journalist, nyhetsankare och programledare i TV.

För mer info och anmälan klicka här