Vikten av träning under cancerbehandling -webbinarie 8/5 18.30-19.15

 

 

Välkommen till ännu ett webbinarie tillfälle. Denna gång är det en forskare fysioterapeut Ingrid Demmelmaier Uppsala universitet som ska berätta för oss vad man sett i phys can studien om vikten av träning vid cancerbehandling. De kan visa att styrke- och konditionsträning ger bättre hälsa och överlevnad.

30 minuters föreläsning under vilken du kan skriva ner dina frågor via webbinariets chatt. Föreläsaren besvarar sedan under 15 minuter så många av frågorna hon hinner.

Ett webbinarie är en föreläsning på nätet med en tillhörande chattfunktion. Du kan delta från vilken dator som helst som har högtalare även iPads eller liknande. Om du deltar från den typen av enheter behöver du ladda ner en app som heter Adobe Connect Mobile och gå in i mötet via den appen.
Deltar du från en vanlig dator så behöver du bara klicka på den länk vi skickar dig någon dag innan mötet.
Klicka gärna på länken några minuter innan föreläsningen startar.

Antalet deltagare är begränsat till 100 st. Medlemmar har förtur och först till kvarn gäller.

På den här länken anmäler du dig Anmälan