Lymfödem vid gynekologisk cancer – webbinarie 11 oktober 18.30-19.15

Lymfödem vid gynekologisk cancer – lär dig mer

Risk för lymfödem vid gynekologisk cancer – symtom – diagnos
Vilka konsekvenser kan lymfödem få? Fysiskt och psykosocialt?Finns det någon behandling? Kan jag göra något själv? Vilka komplikationer kan det bli?
Vår föreläsare är Pia Bergholm, Leg sjukgymnast, medicinsk lymfterapeut.Onsdag 11/10 18.30-19.15Webbinariet är som vanligt kostnadsfritt

50 platser reserveras för medlemmar i Nätverket mot gynekologisk cancer och 50 för medlemmar i Svenska ödemförbundet. Får vi färre än 100 anmälda kommer vi att släppa platser till andra än medlemmar
Anmälan stängs måndag 9/1030 minuters föreläsning under vilken du kan skriva ner dina frågor via webbinariets chatt. Föreläsarna besvarar sedan under 15 minuter så många av frågorna de hinner.Ett webbinarie är en föreläsning på nätet med en tillhörande chattfunktion. Du kan delta från vilken dator som helst som har högtalare även iPads eller liknande. Om du deltar från den typen av enheter behöver du ladda ner en app som heter Adobe Connect Mobile och gå in i mötet via den appen.
Deltar du från en vanlig dator så behöver du bara klicka på den länk vi skickar dig någon dag innan mötet.
Klicka gärna på länken några minuter innan föreläsningen startar. Du lyssnar på lite musik medan du väntar och släpps in precis 18.30Antalet deltagare är begränsat till 100 st. 50 platser reserveras för medlemmar i Nätverket mot gynekologisk cancer och 50 för medlemmar i Svenska ödemförbundet. Får vi färre än 100 anmälda kommer vi att släppa platser till andra än medlemmarAnmäl dig genom att klicka på denna länk Under hösten kommer vi att ha ett webbinarium till denna gång 4/12 med temat Seneffekter.

Vi tackar Cancerfonden som stöttat oss i denna satsning och hoppas att vi på det här sättet ska nå ut med information till alla intresserade som nu kan delta oavsett var man bor.

Välkomna!

Alexandra Andersson Styrelseledamot, Projektledare för webbinarierna
Barbro Sjölander Ordförande