Barn och unga som närstående – webbinarie

Den 25/10 18.30 -19.15 har vi höstens första webbinarie.

Webbinarie är en föreläsning via nätet med möjlighet att ställa frågor till föredragshållare. Du kan vara delaktig på dator, ipads, mobil och liknande. Du kommer att få en länk samma dag som webbinariet som du klickar in dig på.

När någon i familjen får cancer drabbas hela familjen. Bara en person bär på sjukdomen men hela familjen delar den psykiska belastning som sjukdomen för med sig. I sin föreläsning lyfter Johanna Joneklav hur både föräldrar, andra närstående och professionella kan möta barn och unga som är närstående när någon i deras omgivning fått cancer. Johanna arbetar som kurator på Onkologiska kliniken på Universitetssjukhuset i Örebro och är grundare av det nationella webbstödet Nära Cancer

Du anmäler dig genom att klicka på den här länken:

Alexandra Andersson

Styrelsemedlem i Nätverket mot gynekologisk cancer

073-044 96 28