Vi söker fler styrelsemedlemmar

Nu har valberedningen satt igång sitt arbete inför vår stämma som kommer att vara den 8/4 i Stockholm. Det är så givande att vara med i vår styrelse! Vi är ett härligt gäng, vi känner att vi gör mycket nytta, vi känner att vi får respekt både från professionen och politiker i de frågor vi driver. Vi träffas för det mesta via Skype men en lördag per termin träffas vi på ett heldagsmöte. Vi behöver alltid människor som är duktiga på att kommunicera. Vi behöver också sådana som är duktiga på att driva frågor. Vi har inga anställda utan det vi bestämmer i styrelse att vi ska göra det gör vi själva eller köper tjänster utifrån. Om du vill veta vilka vi är som sitter där nu så kan du kolla på sidan nedan.
Är du intresserad anmäl dig snarast senast 31/1 till valberedningen Tkarrman@me.com eller anna.ingemarsdotter.wangdahl@ekero.se.

Hälsningar
Barbro Sjölander
Ordförande