Vi söker styrelsemedlemmar

Nu har valberedningen satt igång sitt arbete inför vår årsstämma som kommer att vara den 27/4 i Stockholm. Det är så givande att vara med i vår styrelse! Vi är ett härligt gäng, vi känner att vi gör mycket nytta, vi känner att vi får respekt både från professionen och politiker i de frågor vi driver. Vi träffas för det mesta via Skype men en lördag per termin träffas vi på ett heldagsmöte. Vi behöver alltid människor som är duktiga på att kommunicera. Vi behöver också sådana som är duktiga på att driva frågor. Vi har inga anställda utan det vi bestämmer i styrelse att vi ska göra det gör vi själva eller köper tjänster utifrån. Om du vill veta vilka vi är som sitter där nu så kan du kolla på vår styrelsesida. För att få lite mer balans i styrelsen skulle vi vilja ha med någon från Södra Sverige och mellansverige. Gärna någon med livmoderhalscanccer eller en anhörig, kanske en manlig anhörig?Är du intresserad anmäl dig snarast senast 9/2 till valberedningen Anna Ingemarsdotter Wängdahl jagbarteal@yahoo.se eller Thèrése Kärrman tkarrman@me.com eller till info@gyncancer.se så vidareförmedlar vi till valberedningen

Hälsningar

Ordförande

Barbro Sjölander

Vill du läsa mer om vilka som sitter i vår styrelse nu så hittar du information här

Kommentera