Fråga Experten.

"/> Gyncancer – Ställ din fråga

Ställ din fråga

Denna tjänst har blivit ersatt med Fråga Experten.

Inläggsarkiv

Ta symtom på allvar!

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

”Ett Sverige fritt från livmoderhalscancer” har nu gått in i en ny fas. Regeringen har genom SKR gett alla regioner pengar för att HPV-vaccinera alla kvinnor födda 1993–1999, och projektledare är utsedda i alla sjukvårdsregioner. Detta görs i regi av en nationell studie. 1 0ktober beräknas alla regioner vara igång. I Stockholm har redan 24.000 kvinnor vaccinerats inom studien. Professor Joakim Dillner berättade mer om denna studie på Gyncancerdagen
www.youtube.com/watch?v=GeaKnJuIdcM&list=PLdkzsXOBbvCsGYXvUb24eu16AgmQw5Zkc&index=13
... Visa merVisa mindre

Vill du lära dig mer om endometriosassocierad gynekologisk cancer? I detta mycket populära webbniarum med Karin Sundfeldt får vi en genomgång av kunskapsläget och rådande kunskapsluckor. Webbinariumet har redan 2543 visningar!

Karin Sundfeldt är professor och överläkare Gynekologi och Reproduktionsmedicin, Teammedlem i NHV centrumbildningen för svår endometrioskirurgi.

... Visa merVisa mindre

Video image

Kommentera på Facebook

I denna starka film från Gyncancerdagen får du möta Anna och Jasmin.

De har båda gynekologisk cancer och de delar med sig av hur de fann varandra under cancerbehandlingarna och hur deras vänskap utvecklades till den starka, vackra och unika vänskap den är idag.

... Visa merVisa mindre

Video image

Kommentera på Facebook

Såå fint Jasmin och Anna❤️

Load more

Translate »
X